Spring naar content

Over ons

Jan van de Graaf staat in 1984 aan de wieg van Grapharma. Zijn markt is de parallelgroothandel in receptplichtige geneesmiddelen voor humaan gebruik. Wat de initiator vroegtijdig onderkent, is de noodzaak van waardecreatie voor afnemers én de patiënt.

Dit begrip typeert het bedrijf. Het is daarom dat de pionier zijn vizier nadrukkelijk richt op een breed assortiment en héél Europa als afzetmarkt. Schaalgrootte is het devies. Daar komt de parallelhandel uit voort. De groei en stabiliteit van de onderneming door de jaren heen, bewijst het gelijk van de oprichter.

Nieuwe dimensie

Sinds 2020 is er een nieuwe divisie met medical supplies toegevoegd. Een met veel dynamiek. Met ‘operational excellence’ als duurzaam leidmotief. Waarom dit surplus? Omdat afnemers uit de (farmaceutische) groothandel, apothekers, drogisterijen en ook zorginstellingen en medische behandelaars een antwoord moeten vinden op de uitdagingen die onherroepelijk boven de branche opdoemen. Grapharma geeft vandaag antwoord op de vraag van morgen.

Kwalificaties

Het spreekt voor zich dat Grapharma alle voor de branche relevante wet- en regelgeving respecteert en naleeft. Dit geldt expliciet ook voor de vereiste vergunningen en licenties met betrekking tot humane farmacie. Overal waar nodig is de onderneming op het hoogste niveau gekwalificeerd. De borging is in handen van onafhankelijke en objectieve derden.

Missie

Afnemers van dienst zijn met een breed assortiment farmaceutische, medische producten en disposables welke aansluiten op de vraag, voldoen aan de strengste kwalificaties en tegen een aanvaardbare prijs verkrijgbaar zijn. Daarmee ligt het fundament onder duurzaam en wederzijds succesvol ondernemen.

Kernwaarden

Care
Professioneel
Doorzettingsvermogen