Skip to content

Junior Verkoop Binnendienst

Wij zoeken per direct een:

Junior Verkoop Binnendienst

Werken bij Grapharma
Grapharma is leverancier/groothandel voor de nationale en Europese humane markt van producten op het gebied van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Groothandels, zorgprofessionals, apotheken en drogisterijen behoren tot onze klantenkring. De combinatie van een zeer breed assortiment, leverbetrouwbaarheid, lage prijzen en perfecte service is waar Grapharma voor staat.

Werken bij Grapharma is werken bij een ambitieuze organisatie in ontwikkeling. Uiteindelijk willen we uitgroeien tot een toonaangevende totaalleverancier. Wij zoeken gedreven, initiatiefrijke, betrokken en bovenal commercieel talentvolle mensen, die de ruimte krijgen hun carrière vorm te geven. Wij zoeken naar mensen die met ons willen bouwen aan succes.

Functie
Je werkt aan het verbeteren van de marktpositie van Grapharma en het realiseren van omzetgroei.
Je werkt in een sales positie binnen het bedrijf, maar je houdt je ook bezig met inkoop. Samen met de Business Unit Manager, de marketingafdeling en logistiek werk je aan het bouwen van relaties met klanten en het vergroten van de omzet. Jij bent degene die de klanten te woord staat en hun orders verwerkt.

Andere vaardigheden en kwalificaties
-        Minimaal MBO werk- en denkniveau
-        Je bent leergierig, maakt snel nieuwe dingen eigen
-        Een echte teamplayer die accuraat en zelfstandig en kritisch kan functioneren
-        Meertalig in woord en geschrift (Engels en bij voorkeur Frans en Duits)
-        Je bent gewend aan het werken met webshop en administratieve software of weet van jezelf dat je dit makkelijk leert

Start!
Geïnteresseerd? Ga dan direct een gesprek aan en bel ons op 0492 463777, of stuur een e-mail naar office@grapharma.nl.